OVer 25 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Vinylgulve i Østjylland

Mange muligheder med vinylgulve

Ved Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma tilbyder vi vinylgulve, som er et godt og slidstærkt alternativ til f.eks. linoleum. Det er desuden en del billigere at få monteret i sit køkken eller andre steder i hjemmet.

Om gulvet skal være farvet, ligne et trægulv eller flisebelægning, kan vi finde et vinylgulv, der passer til dine ønsker og stilen i det enkelte rum.

Enkelt at udskifte vinylgulve

​Hvis du skulle gå hen og blive træt af dit vinylgulv, kan det uden videre udskiftes, da det som regel ikke er limet på. Dette betyder at, hvis du har et pænt trægulv i køkkenet, som er svært at holde, kan der monteres vinyl uden at det skader det underliggende gulv. Dette er ikke muligt med linoleumsgulve.

​​

Skal du have lagt vinylgulv? - Kontakt os i dag

​Hos Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma har vi kunder forskellige steder i Jylland. Vores placering i Skanderborg, gør det let for os at nå ud til kunder i både Århus, Silkeborg og andre omkringliggende byer. Vi står derfor også klar til at hjælpe dig med gulvlægningen, hvis du har planer om at få et nyt vinylgulv.

Du kan kontakte os på mobil 20 46 89 22, for at høre mere omkring de mange muligheder. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi tilbyder mange forskellige gulvrelateret opgaver b.la. slibning af gulve, efterbehandling af gulve samt malerarbejde.​​

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz