27 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Maler der klarer enhver maleropgave​

Skal du bruge en dygtig maler? Malerafdelingen i Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma i Skanderborg udfører professionelt malerarbejde i Aarhus, Silkeborg og omegn.

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle typer af malerarbejdsopgaver, lige fra spartling og vægbeklædning til maling af træværk og vægge. Det er vigtigt for os, at du som kunde får udført arbejdet, lige som du vil have det.

Netop derfor tilbyder vi desuden grundig farverådgivning, så du er sikret et optimalt resultat, som du kan nyde i dagligdagen, og som vi som maler kan være stolte af.

Forskellige former for malerarbejde tilbydes

Vi tilbyder forskellige former for malerarbejde, heriblandt:

Spartling

Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma har stor erfaring med alle former for spartling. Vi opdaterer løbende vores produkter, så du får lavet et tidssvarende og modstandsdygtigt spartelarbejde.

Vægbeklædning

Hos os er du sikret en grundig og holdbar vægbeklædning. Vi leverer en veludført bundbehandling, som er essentiel til at holde dine vægge sunde og i adskillige år frem. 

Ligeledes sørger vi for et flot udtryk og finish, så du får glæde af flotte vægge. Med et professionelt udført arbejde, er du sikker på, at din vægbeklædning bliver af både god kvalitet og flot udseende.​

Maling af træværk

Hvad enten dine vindueskarme blot trænger til genopfriskning, eller du skal have malet større træværker i forbindelse med nybyggeri, er det essentielt at få løst opgaven rigtigt. Vores maler har stor viden og erfaring med, hvordan træværk skal behandles, så det bliver så slidstærkt som muligt.

Farverådgivning

At vælge farve kan være et vanskeligt valg, og det kan være svært at finde den rigtige blandt de utallige muligheder, der eksisterer. Vores maler står altid klar til at hjælpe dig med farvevalget både til indendørs og udendørs maling.

Kontakt os hvis du skal bruge en dygtig maler

​​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, er du velkommen til at kontakte os på telefon 20 46 89 22 eller skrive til os på e-mail lars@oestjyskgulvafslibning.dk. Vi giver gerne en god pris og et uforpligtende tilbud op din opgave.

​​

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz