OVer 25 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Maling af facade med den rette facademaling​

Er det ved at være tid til en grundig omgang maling af facade? Hos Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma har vi mange års erfaring som maler og kan derfor tilbyde professionel maling af facade i lige præcis den farve, du kunne tænke dig. Vores firma er beliggende i Skanderborg, men vi kører også meget gerne ud til kunder i Aarhus, Silkeborg og omegn.

Hvornår er det nødvendigt med facademaling?

Bor du i et træhus, er det vigtigt at sørge for jævnligt at få malet facaden med det rette facademaling. Træ skal holdes ved lige, og for at opnå optimal beskyttelse er det nødvendigt med maling af træværk med en god facademaling.

Det kan også bare være, at du trænger til at give huset et nyt look – her kan maling af facade være en nem og forholdsvis billig løsning på at friske husets udvendige udseende lidt op.​

Få rådgivning omkring valg af maling

Med vores mangeårige erfaring i branchen ved vi, hvilke produkter der er bedst, og som holder i længst tid. Vi hjælper dig derfor gerne med at finde frem til lige præcis den facademaling, der er mest optimal til lige netop dit hus.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af facade

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du kunne tænkte dig et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 20 46 89 22 eller skriv til vores e-mail lars@oestjyskgulvafslibning.dk

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz