OVer 25 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Beskyt dit nyslebne trægulv med en gulvlakering, sæbe- eller ludbehandling af gulve​

​Beskyt dit nyslebne trægulv inden gulvet slibes skal man gøre op med sig selv om hvor meget gulvbehandling og gulvlakering gulvet skal have. Uden overfladebehandling er det nyslebne trægulv meget modtagelig overfor slitage, smuds og fugt- og det vil hurtigt blive ødelagt og stort set umuligt at bringe tilbage til sit oprindelige udseende. 

Der findes mange forskellige former for efterbehandling af dit nyslebne gulv. Som gulvfirma rådgiver vi og hjælper vores kunder ang. gulvlakering og behandling af trægulv samt sæbebehandling af gulve, i Skanderborg, Aarhus, Silkeborg, vi hjælper dog gerne kunder i omegn.

Mulighederne er mange for at give dit nyslebne trægulv en flot og robust overflade, (dette skal du snakke med din gulvmand om) efterbehandling bestemmes ud fra træsorten, samt brugen af gulvet og hvor meget arbejde du i fremtidig vil ligge i rengøring og vedligeholdelse, og for de fleste af os hvad udseende det færdige gulv skal have.

Ludbehandling af gulve skaber fundament for efterbehandlinger

Ludbehandling af gulve stopper træets normale gulningsproces. Træet får en hvidgrå farve og kan blive endnu lysere ved at tilsætte luden et hvidt pigment. Vores lud til gulvbehandling er i høj kvalitet. Ludbehandling af gulve beskytter ikke i sig selv mod slitage og snavs, denne ludbehandling af trægulv kan ikke stå alene, der skal efterfølgende behandles med enten lak, olie, voks eller sæbe.

Ved oliebehandling af gulv mættes gulvet med olie, der beskytter gulvet mod pletter og snavs, og gør gulvet stærkere, overfladen bliver dog ikke så stærk som ved gulvlakering. 

Oliebehandling af gulv fås både med og uden hvid pigment, naturolien fremhæver gulvets egen farve, hvor olie med hvid pigment lysner gulvet, sidst nævnte bør kun bruges på lyse træsorter og på ludbehandlede gulve.

​Sæbebehandling af gulve

Sæbebehandling af gulve er en god efterbehandling af lyse træsorter som er ludbehandlet, sæben findes med og uden hvid pigment, sæbebehandling af gulve er forholdsvis sart såfremt gulvet ikke vaskes jævnligt og hvis træet ikke er helt mættet med sæbe.

Behandlingen af gulv med voks bruges ofte ligesom sæbe nemlig som behandling efter ludbehandling af gulv. Voks giver en effekt der svarer til oliebehandling.

Lakbehandling af gulv bevarer træets naturlige farve og giver en meget slidstærk overflade der er nem at rengøre, en lakering kan typisk holde i flere år, hvis der er tale om rum hvor der ikke bruges udendørs fodtøj, normalt kan man nøjes med 2 lag lak såfremt der er meget slid på gulvet burde man påfører 3 lag lak.

Kontakt os for rådgivning om gulvlakering

Hvis du ønsker en pris i form af et tilbud på behandling af gulv, så er du velkommen til at ringe på 20 46 89 22 eller skrive til os på lars@oestjyskgulvafslibning.dk.

Få rådgivning om lakering af gulv, ludbehandling af gulve og sæbebehandling!

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz