OVer 25 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Professionel gulvafhøvling udføres

Hos Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at udføre gulvafhøvling. Vi betegner os gerne som eksperter i gulve, og vi kan håndtere enhver opgave. De fleste opgaver kan klares med gulvafslibning, men i særtilfælde er skaden så stor, at gulvafhøvling er nødvendigt. Vi hjælper vores kender med gulvafhøvling og afslibning af gulve i Skanderborg, Aarhus og Silkeborg, men hvis du har en opgave for os i omegn hjælper vi gerne.

Gulvafhøvling giver dit gulv nyt liv

Trænger dit gulv til en gulvafhøvling, så kan du med fordel ringe efter vores kompetente service. Vi udfører gulvafslibning og gulvbehandling i absolut topkvalitet. Med udgangspunkt i vores lange erfaring tager vi en beslutning i samspil med kunden om den optimale fremgangsmetode. Vi kommer gerne hjem til dig for at give et uforpligtende tilbud på den bedste behandling, der udbedrer netop din skade. I nogle tilfælde involverer dette vores høvl.

Det er eksempelvis som følge af vandskader, restskader fra lim eller lignende på bl.a. gamle fernisgulve. Vi høvler typisk mellem 1 og 3 mm af gulvet. Når gulvet er afhøvlet, efterbehandler vi det, hvis du ønsker det. Med henblik på efterbehandlingen foretager vi også gulvslibning. Således forlænges gulvets levetid, og du kan nyde et flot gulv uden skader.

Hvad koster gulvafhøvling?

For at få den bedst mulige service og det bedste tilbud på vores priser, rådgiver vi altid vores kunder til, at ringe til vores gulvafhøvler. Vores pris på gulvafhøvling er præget af det areal og det trægulv du har.

Kontakt os for et godt tilbud!

For yderligere information om gulvafhøvling og slibning af gulve, så er du velkommen til at ringe på telefon: 20 46 89 22. Du er også velkommen til at kontakte os på vores e-mail: lars@oestjyskgulvafslibning.dkfor at få rådgivning om afslibning af gulve og gulvafhøvling. Vores kunder kommer fra hele Østjylland. Vi glæder os til at hjælpe dig til et flottere gulv, der holder i mange år.

Vi udfører også gulvafslibning samt efterbehandling, har du også mulighed for at få vinylgulv hos os samt få malet boligen.

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz