OVer 25 års erfaring

Nyeste teknologier

uforpligtende tilbud

Maler der klarer enhver maleropgave

Skal du bruge en dygtig maler? Vores malerforretning i Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma i Skanderborg udfører professionelt malerarbejde i Aarhus, Silkeborg og omegn. 

Vi er et kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle typer af malerarbejde, lige fra spartling og vægbeklædning til maling af træværk og vægge. Det er vigtigt for os, at du som kunde får udført arbejdet, lige som du vil have det. Vi har meget brede kompetencer, hvorfor vi også udfører gulvafhøvling og løser mange andre gulvrelateret opgaver.

Netop derfor tilbyder vi desuden grundig farverådgivning, så du er sikret et optimalt resultat, som du kan nyde i dagligdagen, og som vi som maler kan være stolte af. Vi maler for vores kunder i Skanderborg, Aarhus og Silkeborg, men hvis du har et malerarbejde til os i omegn, så hjælper vi gerne til.

Malerfirma udfører forskellige former for malerarbejde

Vi tilbyder forskellige former for malerarbejde, heriblandt maling af facader.

Østjysk Gulvafslibning & Malerfirma har stor erfaring med alle former for spartling. Vi opdaterer løbende vores produkter, så du får lavet et tidssvarende og modstandsdygtigt spartelarbejde af vores malerforretning.

Hos os er du sikret en grundig og holdbar vægbeklædning. Vi leverer en veludført bundbehandling, som er essentiel til at holde dine vægge sunde og i adskillige år frem. Ligeledes sørger vores malerforretning for et flot udtryk og finish, så du får glæde af flotte vægge. 

Med et professionelt udført arbejde, er du sikker på, at din vægbeklædning bliver af både god kvalitet og flot udseende.

Vores malerfirma tilbyder maling af træværk, hvad enten dine vindueskarme blot trænger til genopfriskning, eller du skal have malet større træværker i forbindelse med nybyggeri, er det essentielt at få løst opgaven rigtigt. Vores maler har stor viden og erfaring med, hvordan træværk skal behandles, så det bliver så slidstærkt som muligt.

Vores malerfirma tilbyder farverådgivning, da det kan være et vanskeligt valg, og det kan være svært at finde den rigtige blandt de utallige muligheder, der eksisterer. Vores maler står altid klar til at hjælpe dig med farvevalget både til indendørs og udendørs maling.

Hvad koster en maler?

Vores malermester udfører professionelt malerarbejde, som kan være svært at give en nøjagtig pris på . Vores malerfirma skal have oplysninger om størrelsen på det malerarbejde vi skal udføre. Derfor vil vi altid opfordre til at kontakte en bygningsmaler fra vores malerfirma for at drøfte priser og malerarbejdet.

Kontakt vores malerforretning, hvis du skal bruge en dygtig maler

Er du interesseret i at høre mere om vores malerforretning, er du velkommen til at kontakte os på 20 46 89 22 eller skrive til os på e-mail: lars@oestjyskgulvafslibning.dk. Vi giver gerne en god pris og et uforpligtende tilbud på din opgave.

​Få et gratis tilbud​

Har du en opgave, som du ønsker et gratis tilbud på, kan du udfylde nedenstående.​​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Håndværker.dk

Dansk byggeri

Lars S. Pedersen i Skanderborg, Midtjylland, DK på Houzz