Slibning af gulve

Står du og skal bruge professionel slibning af gulve?

Hvis dit gulv trænger til en klargøring, kan vi hos Østjysk Gulvafslibning tilbyde slibning af dine gulve. Vi anbefaler ikke, at du selv går i gang med afslibningen, da det bør foretages af fagfolk, som netop har ekspertise inden for området. 

De fleste gulve kan normalt slibes cirka to gange, så hvorfor så ikke få slebet dine gulve rigtigt første gang? Ved slibning af gulve, tages typisk 0,3 til 1,0 mm af gulvet, alt efter hvor plan gulvet er. Massive gulve kan dog slibes en del flere gange end et lamelopbygget gulv kan.

 

Kontakt os og hør mere om vore erfaring

Vi er en virksomhed, som har mange års erfaring inden for faget og udfører alle former for gulvarbejde. Du kan derfor trygt lade os klare arbejdet og være sikret et gennemført resultat.  Tidligere har vi løst opgaver for kunder i Skanderborg, Aarhus og andre byer i Jylland.

Vi kommer gerne uforpligtet ud til dig og giver et godt tilbud samt får en snak om efterbehandlingen af dine gulve. Du kan ringe til os på mobil 20 46 89 22, hvis du ønsker at høre mere omkring slibning af dine gulve.

Husk, vi udøver også afhøvling samt efterbehandling af gulve. Du har også mulighed for at få vinylgulv hos os. Foruden dette tilbyder vi også dig at male boligen