Professionel gulvafhøvling i Østjylland

Hos Østjysk Gulvafslibning har vi den nødvendige ekspertise og udstyr til at udføre gulvafhøvling Vi betegner os gerne som eksperter i gulve, og vi kan håndtere enhver opgave. De fleste opgaver kan klares med gulvafslibning, men i særtilfælde er skaden så stor, at gulvafhøvling er nødvendigt.

 

Afhøvling kan klare særlige tilfælde

Trænger dit gulv til nyt liv, kan du med fordel ringe efter vores kompetente service. Vi udfører gulvafslibning og gulvbehandling i absolut topkvalitet. Med udgangspunkt i vores lange erfaring tager vi en beslutning i samspil med kunden om den optimale fremgangsmetode. Vi kommer gerne hjem til dig for at give et uforpligtende tilbud på den bedste behandling, der udbedrer netop din skade. I nogle tilfælde involverer dette vores høvl.

Det er eksempelvis som følge af vandskader, restskader fra lim eller lignende på bl.a. gamle fernisgulve. Vi høvler typisk mellem 1 og 3 mm af gulvet. Når gulvet er afhøvlet, efterbehandler vi det, hvis du ønsker det. Med henblik på efterbehandlingen foretager vi også efterslibning. Således forlænges gulvets levetid, og du kan nyde et flot gulv uden skader.

 

Vil du høre mere?

For yderligere information er du velkommen til at ringe på telefon 20 46 89 22. Vores kunder kommer fra hele Jylland - særligt fra Skanderborg og Aarhus. Vi glæder os til at hjælpe dig til et flottere gulv, der holder i mange år. 

 

Husk vi udøver også slibning af gulve samt efterbehandling. Du har også mulighed for at få vinylgulv hos os samt få malet boligen.